SmessieCraft

De server is nu offline.

Verbind met dit IP adres: play.SmessieCraft.com

smessie

Owner

Berichten muur

DJPanda333
DJPanda333
hey smessie ik ben onterecht verbannen op de server door woodboy_bel!!! ik weet TOTAAL niet over wat het gaat er staat: grof taalgebruik en respectloos gedrag tov andere spelers MAAR IK HEB SERIEUS NIETS GEDAAN!!!!
BrickBuilderPvP
BrickBuilderPvP
hey ! is de server offline ?
smessie
smessie
Nee hoor, het IP play.smessiecraft.com werkt gewoon even niet, je kunt nog steeds joinen via peekewee.dyndns.org :D
BrickBuilderPvP
BrickBuilderPvP
Hey ik heb een solicitatie gedaan ! zou jij even willen kijken ? CubePixelPlayzzz was mijn oud account maar ik heb een ander mc naam dus heb ik een ander account gemaakt
smessie
smessie
Hoi, er wordt geen reactie gegeven op Helper sollicitaties totdat de staff beslist in te gaan op jouw sollicitatie. We zijn momenteel niet actief opzoek naar nieuwe helpers maar elke sollicitatie kan blijven staan totdat we iemand nieuws zoeken voor in ons team. Als je de volgende keer niet geselecteerd wordt kan jouw sollicitatie gewoon blijven staan tot die er erna :)

Over

Geregistreerd sinds:
meer dan 8 jaar geleden
Laatst gezien:
4 maanden geleden
Profiel weergaven:
2510

Laatste berichten

meer dan 2 jaar geleden
Nu op Minecraft 1.19!

We hebben zonet alle servers geüpdatet naar Minecraft 1.19! Jullie kunnen nu dus gebruik maken van de nieuwste features in Survival, Creative, MiniGames, Skyblock, Hub, ...

Als gevolg hiervan is het vanaf nu dus aangeraden om de Minecraft 1.19 client te gebruiken om de server te joinen.

In de Survival server hebben we alle chunks die minder dan 15 minuten geladen waren gereset. Zo is er voor jullie de optie om daar de nieuwe dingen te gaan ontdekken!

 

Veel plezier!

meer dan 2 jaar geleden
Survival server terug open op MC 1.18

Na lang wachten is de survival Server sinds donderdagavond terug open, het is nog een test fase dus er kunnen nog bugs zijn. Deze zullen zo snel mogelijk worden gefixt. Laat het de staff weten als jullie nog bugs of andere problemen tegen komen.

 

Veel Speel Plezier!

M.V.G SmessieCraft staff

meer dan 2 jaar geleden
MiniGames vernieuwd en zoals Creative en Skyblock nu op MC 1.18

De MiniGames server is volledig vernieuwd, zo hebben we tal van nieuwe MiniGames en ook de huidige MiniGames zijn onder de loep genomen en verbeterd.

Een lijstje van alle MiniGames die we nu aanbieden:

  • Eggwars
  • MissileWars
  • Paintball
  • PartyGames: allemaal kleine verschillende games
  • Skywars
  • SurvivalGames

We hopen hiermee terug toffe MiniGames te kunnen aanbieden zodat je samen met je vrienden een ganse middag vol plezier kan beleven!

En als dit nog niet genoeg is, dan draait de MiniGames server nu ook op de laatste Minecraft versie 1.18.1!

Naast dit is nu ook de Creative en Skyblock server geüpdatet zodat deze op MC 1.18.1 draait, kan je al raden wat dit betekent? Inderdaad, je kunt nu alle nieuwe blokken en andere nieuwigheden van de laatste Minecraft versie gebruiken!

 

Veel speelplezier!

meer dan 2 jaar geleden
Jarnuh nu admin en DeMinerVincent nu moderator

Hallo allemaal

Omdat ik door bepaalde redenen de komende maanden zelf minder online ga zijn, zijn er enkele stafleden binnen ons fantastisch team die naar een rank hoger zijn gepromoveerd.

Zo is Jarnuh nu gepromoveerd van moderator tot admin, hij heeft een technische aanleg waarmee hij ons team kan versterken, niet enkel online, maar ook achter de schermen.

Ook DeMinerVincent / _VinnieTheMiner_ is gepromoveerd, namelijk van helper tot moderator. Zo hebben we nu dus een extra staflid die je kan helpen bij zaken zoals griefingen.

 

Bedankt aan alle stafleden voor hun blijvende inzet voor de server, en bedankt aan deze 2 dat ze deze extra taak op zich willen nemen!

 

~ smessie

meer dan 3 jaar geleden
Site terug online (giveaway!)

Proficiat Marc_Met_Een_K, jij hebt de maand Winner rank en €15 store tegoed gewonnen!

Als je ook in onze Discord zit dan mag je me een DM sturen om je coupon code te verkrijgen.

https://commentpicker.com/random-name-picker.php?id=rnp_60eac31a47474675