smessie
Owner


138 posts
7 reputatie

IGN: smessie
Door smessie » 1 jaar geleden
Hallo spelers van SmessieCraft!

Na een lange lange stilte zijn we terug!
De grootste verandering ligt bij het opschonen van het aanbod binnen SmessieCraft.
We hebben de deelservers gereduceerd naar Survival, Creative, Skyblock en MiniGames. De andere servers zijn offline gehaald.
Hiermee willen we eerst terug een gezellige spelerbasis opbouwen voordat we terug zouden gaan uitbreiden.
De server heeft ook een nieuw prachtig logo gekregen!

Aansluitend hierbij hebben we de Survival server gereset, dit was al een veelgevraagd iets wat nu ook werkelijkheid is geworden.
Hierbij hebben we ook tal van nieuwe functionaliteiten in de survival server. Zo runt er nu McMMO waarmee je extra geld en experience kunt verdienen door bepaalde dingen te voltooien, ook zijn er extra achievements in de game gestoken die het spel aantrekkelijker moeten maken.
Als dit alles nog niet genoeg is kun je als je je eens verveeld nu ook Jobs completen waarmee je extra ingame money kunt verdienen!
Ook de survival ranks die vanaf nu te kopen zijn met ingame money via /rankup zijn vernieuwd, we hebben 13 gloednieuwe ranks voorzien, van baby tot oude zak.
Een overzicht wat je met alle ranks kunt in survival vindt je op de helppagina van survival: https://www.smessiecraft.com/survival

Wie graag wilt survivalen zonder PvP; geen probleem, wie graag wilt survivalen met wat PvP tussendoor; ook geen probleem. Vanaf nu kun je met /pvptoggle aangeven of je bereidt bent voor een gevechtje of niet. Enkel als beide spelers PvP aan hebben staan kan er gevecht worden tussen beide.
De shop om items te kopen of verkopen aan de server is verniewd. Het nieuwe commando is /shop. Daarnaast kun je als speler ook items in de auction gooien met /ah.

Bij deze vernieuwde SmessieCraft introduceren we graag ook een nieuwe Donator rank, deze is Obsidian die maandelijks te kopen valt. Je hebt Emerald nodig om de rank te kunnen aanschaffen en deze behoudt je voor 30 dagen. Wat je allemaal meer kan met die toffe rank is veel te veel om op te noemen, dus ik verwijs je graag door naar de geüpdatete shop: https://shop.smessiecraft.com/category/1080

Houd je daarnaast van een exclusieve en hippe prefix voor je naam? Dan kun je nu een global prefix aanschaffen in de shop die je dan voor jouw naam kunt zetten. Zo toon je bijvoorbeeld aan iedereen vanaf welk jaar jij al op SmessieCraft speelde of kies je een andere hippe prefix om voor jouw naam te laten shinen! Kies jouw favoriet hier: https://shop.smessiecraft.com/category/45121
Je kunt enkel een prefix kopen van het jaar waar we ons nu in bevinden, wil je graag een prefix kopen van een eerder jaar waarin je al op SmessieCraft speelde, dan kan dit door smessie te contacteren via Discord.

Veel Minecraft plezier op SmessieCraft!
Groetjes het hele SmessieCraft team