SmessieCraft

Er zijn momenteel 0 spelers online.

Verbind met dit IP adres: play.SmessieCraft.com

Webshop geüpdatet en nu op MC 1.15.2
Started by smessie

smessie

smessie

Owner
Joined
01 Jun 2016
Laatst gezien
01 Sep 2021
Topics
43
Posts
140
IGN
smessie
Hallo allemaal!

We hebben de shop op https://shop.smessiecraft.com eens goed onder handen genomen!
Zo kun je nu doneren voor een SellStick, hiermee kun je super snel en eenvoudig volledige inhouden van kisten verkopen aan de server om snel ingame geld te verdienen.
Daarnaast is er een 3x3 pickaxe en shovel pakket toegevoegd waarmee je in 1 maal de 3 bij 3 blokken rondom het blok dat je aan het kappen bent mee wegkapt.
Als derde kun je nu doneren om een custom global prefix te kunnen instellen voor in de globale serverchat (max 12 karakters, geen spaties, geel) en zijn er enkele fixed prefix pakketten bijgekomen!
Ingame survival geld is nu ook te verkrijgen via de webshop. De prijzen voor claimblocks zijn ook aangepast (spoiler: ze zijn voordeliger geworden!)
Doe je een vrije donatie op onze server, dan krijg je hier normaal niks voor, niets is nog minder waar want nu komt het totale bedrag dat jij als vrije donatie hebt gedoneerd aan onze server als prefix voor jouw naam te staan in de global chat! Doe je later nog een FreeDonate, dan worden beide bedragen opgeteld!

We zijn ook al even met het hele SmessieCraft netwerk (behalve MiniGames en Skyblock) geüpdatet naar Minecraft 1.15.2, je verbindt dus best met deze versie met de server, maar 1.9.x tem 1.15.x werken nog steeds!

Als laatste wil ik jullie er ook nog even aan herinneren dat er morgen (zondag 3/05) om 20u een DropParty in Survival gepland staat! Wees erbij als je gratis spulletjes wilt ;)

Vele groetjes
smessie · ongeveer 1 jaar geleden