smessie
Owner


154 posts
10 reputatie

IGN: smessie
Door smessie » 13 dagen geleden


De komende weken zullen wij een event organiseren ter hoogte van de spawn in Survival. Deze event zal voornamelijk gaan om het bouwen van een mooie en aangename stad rond de spawn. 

Hoe zal deze event te werk gaan?
We starten de event op zondagavond 11/04 rond 20u op. Je krijgt tot de zondagavond 20u de week erna de tijd om jouw bouwproject te maken.
Dit mag een huis, appartement, gemeentehuis,…. zijn zolang het te maken heeft met een stad. Je mag dit alleen maken of in duo.
Opgelet, als je in duo werkt zul je elk de helft van de prijs krijgen als je de winnaar bent van dit event. 
Er zijn al verschillende plots voorzien in de stad waar je mag bouwen. Zo heb je een idee hoe groot het project mag zijn. 

Wat kun je al doen om jou voor te bereiden?
Eenmaal je weet welke plot je wilt, kun je al zien hoe groot je kunt bouwen. Eventueel kun je in de server Creative iets uitwerken en in Survival al genoeg grondstoffen voorzien.

Grondstoffen?
De spelers dienen zelf hun grondstoffen te voorzien. Er zal wel een basic pakket opgemaakt worden met wat hout en stenen erin voor iedereen zodat beginnende spelers ook mee kunnen doen. Lebelgepatte zal een vijftal types chesten opstellen en vervolgens aan een tiental mensen vragen om op een thema te stemmen. Het thema dat het meeste stemmen krijgt, zal het thema worden voor de bouwwedstrijd.

Detail
Op het einde van het event zal er door verschillende moderators bekeken worden welk project het beste is. Er zal voornamelijk gekeken worden naar plotgebruik (hoeveel vrije ruimte is er nog op de plot), zeer belangrijk detail in het gebouw. 

Prijs?
1ste plaats: €150.000 
2de plaats: €75.000
3de plaats: €25.000
Voila, hier zijn de bedragen. Voor de duidelijkheid hebben we het hier over survival ingame money ;)
De winnaar krijgt eveneens ook een maand lang de Winner rank op SmessieCraft!
Uiteraard mogen andere spelers ook een prijs geven aan de winnaar(s), dat maakt het des te leuker!

Meedoen?
Schrijf je voor 11/04 tot 19u in bij lebelgepatte. Vervolgens krijg je tijd vanaf 11/04 om 20u tot zondagavond 18/04 om 20u!

Succes!