smessie
Owner


154 posts
10 reputatie

IGN: smessie
Door smessie » 17 dagen geleden
Sinds vandaag hebben we er 2 nieuwe helpers bij; welkom in het team DarkPhoenixNL en Socializer! Dankjewel dat jullie deze taak op zich willen nemen.
De laatste tijd is het terug drukker op SmessieCraft, dus het was weer eens tijd voor extra mankracht binnen ons team.
Socializer was eerder al eens helper, maar na een tijdje inactiviteit is hij nu terug volledig terug en verwelkomen we hem graag terug in het team.
Ook DarkPhoenixNL speelt al enige tijd op SmessieCraft, beide spelen namelijk al sinds 2016! We zijn blij dat hij nu een stapje verder wilt gaan en ons wilt helpen met de server een gezellige plaats houden.

De functie van helper bestaat er eigenlijk enkel uit om een oogje in het zeil te houden. Zij hebben de taak om de chat een rustige plaats te houden en spelers te helpen met vragen. Zij hebben geen toegang om griefingen te bekijken of terug te draaien, zo houden ze nog genoeg tijd over om gezellig Minecraft te spelen. Voor andere problemen dan chatgerelateerde zaken kun je dus bij een moderator terecht.
Helpers kunnen maximaal 48 uur bannen en 5 dagen muten, ze kunnen ook spelers kicken en waarschuwen. We hopen natuurlijk dat ze dat niet vaak nodig zullen hebben ;)
Ook DeMinerVincent is een tijdje terug helper geworden, hiermee hebben we nu terug 3 kersverse helpers die het ongeloofelijk geweldig gaan doen om de server een toffe plaats te houden!